BBR, specialist in stortklaar beton in Ronse (Oost-Vlaanderen)!

 

Welkom bij BBR, Beton- en Breekcentrale Ronse, uw expert in stortklaar beton. Wij maken deel uit van de BLC Group, die gespecialiseerd is in de plaatsing en afhaling van containers, en de afvalverwerking nadien. Wij zijn vakmannen die garant staan voor kwalitatieve beton- en breekwerken.

Ultramoderne breekcentrale.

 

Met behulp van onze moderne installatie die voorzien is van een percussie- en kakenbreker, recupereren wij bouwpuin tot puingranulaten. Onze gesofisticeerde machine verwijdert alle verontreinigingen zoals hout, plastic of ijzer. Al onze puingranulaten zijn COPRO-gekeurd. Deze organisatie voert kwaliteitscontroles uit op bouwproducten en hun verwerking. Zowel aannemers als particulieren kunnen bij ons terecht met hun bouwafval.

 

Heeft u nood aan een breekcentrale om uw bouwpuin opnieuw te kunnen gebruiken? Neem dan contact met ons op en wij geven u vrijblijvend advies.

Gespecialiseerde betoncentrale

 

Onze kwalitatieve betoncentrale levert alle materialen die nodig zijn voor:

  • Funderingswerken
  • Omhullingen van rioleringswerken
  • Infrastructuurwerken

 

Onze mengsels die gemaakt worden van puingranulaten, zijn onder andere gestabiliseerd zand, magere beton en stortklaar beton. Ga met ons in zee voor het leveren van de allerbeste betonmengsels. Wij bieden de beste kwaliteit aan een scherpe prijs. Contacteer ons voor een gratis prijsofferte of specialistisch advies. Wij zijn tevens in het bezit van een moderne breekmachine.